top of page
_DSC7528-Edit.jpg

Ny Neurofeedback-træner

I denne uge er Tine Ladegaard blevet uddannet til certificeret neurofeedback-træner hos Jette Myglegaard på EEGInstitute.dk - Neurofeedback

Snart vil hun udføre hjernetræning på vores klinik i Slagelse, hvilket hun selv ser meget frem til: ”Neurofeedback er et super spændende område at arbejde med, og jeg ser frem til snart at kunne hjælpe alle, der kan have gavn af hjernetræning og give dem en god oplevelse på vores klinik i Slagelse,” siger Tine.

Mette med bevis_edited.jpg

Ny Neurofeedback-træner

Hos Top Hjernetræning er vi glade for, at vi kan ønske Mette Kjerulff Riishøj tillykke med titlen som certificeret Neurofeedback-træner.

 

Ligesom vores andre Neurofeedback-trænere er Mette uddannet hos Jette Mylegaad på EEG Institute.

Til daglig arbejder Mette som administrativ koordinator i vores søsterselskab Top Partners og kan nu se frem til også at udføre hjernetræning på vores klinik.

Om Covid-19 - 1000x520px.jpg

Angst som følge af Covid-19

COVID-19-pandemien har vendt og ned på vores hverdag. Og for nogle mennesker kan den store usikkerhed sætte sig på sindet i form af symptomer på angst og depression.

 

Ifølge en undersøgelse fra Oslo Universitet i foråret er angst- og depressionssymptomer hos voksne næsten tredoblet under COVID-19-pandemien. Også herhjemme meldte Psykiatrifonden i perioden efter nedluk-ningen af Danmark i marts om en del opkald fra mennesker, der følte sig under et ekstra hårdt psykisk pres.

 

Er du én af dem? Neurofeedback kan hjælpe dig med at tøjle angsten.

 

Læs mere om neurofeedback her.

Julen Pine Tree

Julekonkurrence 2020

VINDEREN ER FUNDET, og er blevet kontaktet direkte. STORT TILLYKKE.

I anledning af julen 2020 afholder vi en Facebook konkurrence, så hold øje med Facebook fra fredag den 4. december 2020.

Klik her for at læse konkurrencebetingelser for dette års julekonkurrence.

HÆTTE_TIL_NEUROFEEDBACK_(002).jpg

Klinikken er åben igen

Vi tilbyder nu atter træningssessioner i vores klinik.

 

Vi henholder os naturligvis til myndighedernes retningslinjer i forhold til coronasituationen og tager de nødvendige forholdsregler: Der er håndsprit til rådighed og mulighed for at vaske hænder, ligesom neurofeedbacktræneren vil bære visir.

 

Du skal være velkommen til at ringe og bestille en tid på 58 50 07 81. Du kan også besøge os på www.tophjernetraening.dk og blive klogere på, om neurofeedback er noget for dig.

DSC_4993-Edit.jpg

Karina er klar til at hjælpe dig til et liv i balance

Karina Kristensen er tidligere på året blevet uddannet neurofeedback-træner ved EEGInstitute. Karina Kristensen er desuden uddannet social- og sundhedshjælper, og hun har de seneste år været en del af vores søstervirksomhed - vikarbureauet Top Partners. 

Pia og jacob med certifikat.jpg

Hjernetræning i form af neurofeedback

Pia og Jacob har været på efteruddannelse hos Jette Myglegaard på EEG Institute, og inden længe begynder vi at tilbyde hjernetræning. Det er noget alle kan have gavn af, og der er virkelig gode resultater, hvis man har en række udfordringer. Og det glæder vi os til at fortælle mere om i den kommende tid.

bottom of page