HÆTTE_TIL_NEUROFEEDBACK_(002).jpg

Klinikken er åben igen

Vi tilbyder nu atter træningssessioner i vores klinik.

 

Vi henholder os naturligvis til myndighedernes retningslinjer i forhold til coronasituationen og tager de nødvendige forholdsregler: Der er håndsprit til rådighed og mulighed for at vaske hænder, ligesom neurofeedbacktræneren vil bære visir.

 

Du skal være velkommen til at ringe og bestille en tid på 58 50 07 81. Du kan også besøge os på www.tophjernetraening.dk og blive klogere på, om neurofeedback er noget for dig.

DSC_5085-Edit.jpg

Nu er vi fire, der kan træne Neurofeedback

Gitte  er nyuddannet Neurofeedback-træner, og derved er vi nu fire, der er klar til at hjælpe dig, hvad enten du har brug for hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet, eller oplever udfordringer som eksempelvis stress, depression, søvnproblemer o. lign.

Karina er klar til at hjælpe dig til et liv i balance

Karina Kristensen er tidligere på året blevet uddannet neurofeedback-træner ved EEGInstitute. Karina Kristensen er desuden uddannet social- og sundhedshjælper, og hun har de seneste år været en del af vores søstervirksomhed - vikarbureauet Top Partners.

Pia og jacob med certifikat.jpg

Hjernetræning i form af Neurofeedback

Pia og Jacob har været på efteruddannelse hos Jette Myglegaard på EEG Institute, og inden længe begynder vi at tilbyde hjernetræning. Det er noget alle kan have gavn af, og der er virkelig gode resultater, hvis man har en række udfordringer. Og det glæder vi os til at fortælle mere om i den kommende tid.